TuiNa massagetherapie

TuiNa massage therapie 

Tui Na massage is een traditionele Chinese massagetherapie die al eeuwenlang wordt beoefend en gewaardeerd. Het maakt deel uit van de Traditionele Chinese Geneeskunde  en richt zich op het herstellen van de balans en het bevorderen van de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam. Mocht je meer willen weten over wat TuiNa massage precies inhoudt, hoe het werkt en welke voordelen het biedt voor de gezondheid en het welzijn van het individu? Lees dan zeker verder en wie weet is TuiNa therapie bij Well-being in Arnhem wel wat voor jou.

Tuina Massage Arnhem

Wat is een TuiNa behandeling?

TuiNa massage is een medische of therapeutische massage techniek met een diepe werking. Het verschil met andere behandelingen is dat er meer gewerkt wordt met ronddraaiende bewegingen tijdens het drukken. Op deze manier kunnen verkleefde spieren worden losgemaakt. TuiNa massage therapie is erg goed voor de juiste balans in je lichaam en heeft een preventief karakter. Een behandeling met TuiNa massage zorgt voor positieve effecten op het zenuwstelsel en het afweersysteem. De energiebanen of meridianen in je lichaam worden gestimuleerd; dit zorgt voor een betere bloedcirculatie en betere ontspanning in de pezen. Door je regelmatig op deze manier te laten masseren zorg je ervoor dat het lichaam ontspant. Je lichaam wordt vitaler en gezonder door deze dieper werkende behandeling. Vooral wanneer je te maken hebt met veel stress, bijvoorbeeld door werk of andere gebeurtenissen in je leven is dit een zeer effectieve behandeling. Mocht je interesse hebben gekregen in de TuiNa behandeling bij Well-being in Arnhem neem dan gerust contact op.

Wat houdt TuiNa massagetherapie in?

Alle vezels, spieren en organen in je lichaam zijn met elkaar verbonden. Jouw bloed is de centrale bron voor het functioneren van alle onderdelen. Het bloed geeft je lichaam de voedingsstoffen om in evenwicht te blijven, zorgt als het ware voor je Yin en Yang. Als er ergens een knelpunt ontstaat, voel je jezelf niet lekker. Dit kan komen door stress, pijn of koorts. Met een TuiNa massage Arnhem worden deze blokkades zeer geconcentreerd en met de juiste innerlijke kracht van de masseur behandeld. De blokkades in de meridianen worden opgeheven zodat de circulatie in het lichaam herstelt. De balans in het lichaam terugbrengen, dat is de kracht van TuiNa massage therapie. Met een TuiNa behandeling kunnen ziektes en klachten worden voorkomen én genezen. Dit is dan ook de reden waarom het door veel mensen nog steeds zo aantrekkelijk wordt gevonden. De TuiNa massage Arnhem is dan ook iets wat jou veel te bieden heeft.

Voordelen van TuiNa massage

We zetten de voordelen van TuiNa massage voor je gemak even op een rij:

  • Verminderen van pijn op bepaalde punten in het lichaam
  • Losmaken van verkleefde spieren
  • Stimuleren van het zenuwstelsel
  • Opheffen van blokkades en op gang brengen van de bloedcirculatie
  • Wegnemen van pijnklachten
  • Herstellen van schade aan organen
  • Verminderen van gewrichtsklachten

Kosten behandeling

Een TuiNa behandeling doe je niet eenmalig maar met regelmaat. Je moet ervoor zorgen dat het lichaam in de juiste balans blijft. De prijs voor behandeling is €60,00 voor een uur.

Over Well-Being massagetherapie & acupunctuur

Sinds 2015 is Well-being massagetherapie & acupunctuur actief in Arnhem en omstreken. Eigenaresse Susi Klaassen is gecertificeerd behandelaar. Haar opleiding heeft ze genoten bij Bo Yi Academie voor Traditionele Chinese Geneeskunde in Zoetermeer. https://www.bo-yi.nl/ Verschillende behandelingen zijn mogelijk.